Referenties

AdWords Partena poetshulp

Partena is niet alleen een snelgroeiend ziekenfonds. Daarnaast bieden ze ook kwalitatieve poetshulpen aan via het systeem van dienstencheques. Partena Dienstencheques heeft ambitieuze plannen, zowel om klanten te vinden, als om poetshulpen aan te trekken. Om deze te verwezenlijken, werd AdWords ingeschakeld.

Het inschakelen van AdWords heeft ongetwijfeld bijgedragen tot de succesvolle groei van Partena Dienstencheques.

Google Analytics Deceuninck

Deceuninck is een Belgische groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in toepassingen voor de bouwindustrie, en actief is in 75 landen. De uitdaging hier was om een uniform Google Analytics implementatieschema voor zowel de hoofdsite als de landensites op punt te stellen.

De samenwerking met Béate was bijzonder aangenaam: haar bijzonder diepgaande technische kennis van Google Analytics stelt ons in staat om de flow & dynamiek binnen onze verschillende websites wereldwijd te analyseren en optimaliseren. Haar kennis is ook zeer up to date en to the point!

AdWords aardgas.be

Aardgas.be is dé informatiesite voor alles wat met aardgas te maken heeft, zowel voor particulieren als voor professionelen. Op de website werd enerzijds Google Anlaytics geïnstalleerd. Anderzijds lopen er ook AdWords campagnes.

e-Zen beheert en optimaliseert onze Google AdWords campagnes. We appreciëren vooral de no-nonsense aanpak, de snelle service en de eerlijkheid waarmee er met ons meegedacht wordt over de optimale inzet van onze e-marketing middelen. En hebben we een vraag over e-communicatie – zelfs buiten de lopende projecten om – dan hebben we er intussen een gewoonte van gemaakt om Béate even te bellen. Haar tips zijn altijd waardevol

AdWords Xylos

Xylos is een vooraanstaand leverancier van ICT-diensten & -opleidingen. Voor hen beheer ik hun AdWords account.

Béate kan je terecht een “AdWords expert” noemen, ze staat er mee op en gaat er mee slapen en dat merk je. Ze geeft je het nodige advies over de juiste keuze van AdWords, ze communiceert pro-actief mogelijke veranderingen die bij Google gaan plaatsvinden en die een impact kunnen hebben en ze geeft tips over de structuur van je website wat niet alleen relevant is in het kader van SEA maar ook nog SEO ten goede komt.

Wat kan ik voor u betekenen?