Referenties

Adwords voor Partena Poetshulp

partena_logo-31

Partena is niet alleen een snelgroeiend ziekenfonds. Daarnaast bieden ze ook kwalitatieve poetshulpen aan via het systeem van dienstencheques.

Partena Dienstencheques heeft ambitieuze plannen, zowel om klanten te vinden, als om poetshulpen aan te trekken. Om deze te verwezenlijken, werd AdWords ingeschakeld.

Het inschakelen van Adwords heeft ongetwijfeld bijgedragen tot de succesvolle groei van Partena Dienstencheques.—Partena

Google Analytics implementatie bij Corona Direct

Corona-Direct

Corona Direct verving hun betalend websitepakket door Google Analytics, en kreeg daarbij begeleiding en opleiding.
Uitdaging hier was de implementatie zo op te vatten, zodat het conversieproces in kaart kon gebracht en verbeterd kon worden.

 

De implementatie op onze websites en het gebruik van de Google Analytics tool was tot een jaar geleden een zware opdracht voor Corona Direct. Béate weet van aanpakken en gaat altijd graag een stapje verder dan wat de klant verwacht. In haar analyses graaft ze altijd wat dieper dan wat voor de klant voldoende is. En probeer maar eens om haar technisch vast te rijden. Onmogelijk. Na enkele maanden meten met Google Analytics maken we al plannen om onze campagnes en websites bij te sturen. Om nog betere resultaten te boeken.

 

Implementatie Google Analytics bij Deceuninck

Deceuninck nv

Deceuninck is een Belgische groep van wereldformaat die gespecialiseerd is in toepassingen voor de bouwindustrie, en actief is in 75 landen.
De uitdaging hier was om een uniform Google Analytics implementatieschema voor zowel de hoofdsite als de landensites op punt te stellen.

 

De samenwerking met Béate was bijzonder aangenaam: haar bijzonder diepgaande technische kennis van Google Analytics stelt ons in staat om de flow & dynamiek binnen onze verschillende websites wereldwijd te analyseren en optimaliseren. Haar kennis is ook zeer up to date en to the point!

AdWords voor de klussite Twizzi.be

Twizzi

Op de website van Twizzi.be kan je de beste vakman aan de beste prijs vinden.
Voor Twizzi beheer ik de AdWords voor België, zowel in het Nederlands als Frans.

Béate werkt ongelooflijk nauwkeurig, gaat tot in detail om alles uit te spitten en het onderste uit de kan te halen. Aanrader!

Google Analytics implementatie bij Jeka

jeka doorschijnende achtergrond

Jeka is dé organisatie voor groepsreizen voor jongeren en verenigingen.
Omdat hun site vernieuwd werd, moest ook Google Analytics een grondige opfrisbeurt krijgen.

Béate is correct en gedreven en kiest voor een grondige en persoonlijke aanpak.

 

AdWords voor aardgas.be

Aardgas_Q

Aardgas.be is dé informatiesite voor alles wat met aardgas te maken heeft, zowel voor particulieren als voor professionelen. Op de website werd enerzijds Google Anlaytics geïnstalleerd. Anderzijds lopen er ook AdWords campagnes.

E-zen beheert en optimaliseert onze Google Adwords campagnes. We appreciëren vooral de no-nonsense aanpak, de snelle service en de eerlijkheid waarmee er met ons meegedacht wordt over de optimale inzet van onze e-marketing middelen. En hebben we een vraag over e-communicatie – zelfs buiten de lopende projecten om – dan hebben we er intussen een gewoonte van gemaakt om Béate even te bellen. Haar tips zijn altijd waardevol!

AdWords voor Xylos

Xylos

Xylos is een vooraanstaand leverancier van ICT-diensten & -opleidingen.
Voor hen beheer ik hun AdWords account.

Béate kan je terecht een ‘Adwords expert’ noemen, ze staat er mee op en gaat er mee slapen en dat merk je.  Ze geeft je het nodige advies over de juiste keuze van Adwords, ze communiceert pro-actief mogelijke veranderingen die bij Google gaan plaatsvinden en die een impact kunnen hebben en ze geeft tips over de structuur van je website wat niet alleen relevant is in het kader van SEA maar ook nog SEO ten goede komt.

 

Google SEO-SEA introductie bij Dataflow

DATAFLOW_PART_OF_AUSY_NO_LOGO_140

Ausy/Data Flow is een full ICT-bedrijf met meer dan 550 consultants. Regelmatig worden er thema-avonden gehouden die gaan van zeer technisch tot algemene internet trends.

Op een dergelijke avond werd wat dieper ingegaan op Google: wie is Google, wat is het verschil tussen SEO en SEA, hoe zal Google evolueren, ….

De presentatie Ins & Outs van Google kan u hier bekijken.

Béate is een uitstekende spreker met kennis van zaken. Ze wist onze medewerkers van begin tot eind te boeien tijdens haar infosessie over Google en SEO, ondanks hun diverse achtergrond. Na afloop waren de reacties unaniem positief. Een aanrader!

 

 

Geïnteresseerd?

Contacteer me vrijblijvend om na te gaan of ik iets voor uw bedrijf kan betekenen, bekijk alle opleidingen of lees meer tips.